Indien u al een musical heeft voorbereid en u wilt deze opvoeren terwijl ouders/verzorgers en grootouders vanuit huis meekijken, is livestreamen een goede optie. U kunt vervolgens kiezen hoeveel camera’s u wilt inzetten. Het voordeel van het inzetten van meerdere camera’s is dat er dan net als bij live tv-shows geschakeld kan worden. Hieronder kunt u de livestream volledig naar wens samenstellen en meteen een offerte aanvragen indien u op versturen klikt. Heeft u meer informatie nodig, kijk dan eerst bij de FAQ. Komt er u alsnog niet uit, neem dan telefonisch contact met ons op via 085 0161715.

Niet? Kijk dan bij registratie of bij eindfilm.
Prijs: 400,00 €
U heeft sowieso een operator nodig voor het bedienen van de livestream, vervolgens kunt u kiezen of u hier camcorders of professionele camera's op aansluit. Op ons systeem moet minimaal 1 camera (camcorder of professioneel) worden aangesloten - anders heeft u geen beeld. Er kunnen maximaal 4 camera's worden aangesloten, dus u kunt zich helemaal uitleven hieronder. De camcorders kunnen steady worden neergezet en op afstand door de operator worden bediend. Professionele camera's moeten worden bemand.
Camcorders zijn compacte camera's met prima beeld, maar voor de mooiste beelden kiest u in plaats daarvan voor onze professionele camera's - en daarmee cameramannen.
Dit betekent dat de operator zich volledig bezig kan houden met het verzorgen van de technische kant, terwijl de cameramensen voor mooie beelden zorgen.
Bij een livestream is geluid erg belangrijk. Dit wordt opgenomen via de microfoons van de school en vervolgens onder de beelden gezet. Hiervoor is het belangrijk dat er een technicus de audio mixt. Wellicht heeft uw school al een technicus die dit altijd bij de musicals doet? Anders kunnen wij een professionele sound designer meesturen (eventueel met eigen microfoons als de school die helemaal niet heeft).
Bij een livestream met veel camera's kan een regisseur een extra paar ogen bieden om mee te kijken bij het switchen tussen de beelden.
Het voordeel van een livestream is dat er al live geschakeld is dus dat er in principe al een leuke video is om op terug te kijken. Mocht u dit echter willen opleuken dan is dit uiteraard mogelijk.
Denk aan een extra draaidag, ondertiteling, een animatie van uw schoollogo, special effects, visagie, een 2e camera, (bijna) alles is mogelijk, maar tegen een prijs, die afhankelijk is van de aanvraag
0,00 €
Totaalbedrag exclusief btw, inclusief €100 productiekosten. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaande gegevens in en klik op versturen.
Indien u van meer dan 1 musical een livestream wilt maken, wordt het bovenstaande bedrag vermenigvuldigd met het aantal musicals, tenzij dat het op 1 dag kan, dan blijft de prijstoename zeer bescheiden.