Als u nog helemaal geen musical heeft voorbereid dit jaar, is het wellicht leuk om met uw klas een ‘echte’ speelfilm te maken. Hiervoor hoeft u geen podium op te bouwen, deze speelt zich gewoon af in het lokaal en op andere locaties in en rondom de school. Dit is ook de beste optie indien uw klas opgedeeld is in twee groepen, omdat bij een film nooit alle acteurs tegelijk op de set aanwezig hoeven te zijn.  Hieronder kunt u de speelfilm volledig naar wens samenstellen en meteen een offerte aanvragen indien u op versturen klikt. Heeft u meer informatie nodig, kijk dan eerst bij de FAQ. Komt er u alsnog niet uit, neem dan telefonisch contact met ons op via 085 0161715

Niet? Kijk dan bij livestream of bij registratie.
Hou er bij het gebruik van een eigen scenario rekening mee dat wij standaard uitgaan van een film van 20 minuten, bij een veel langere film zullen meer draaidagen en meer montagedagen nodig zijn.
Wij beschikken over hoogwaardige professionele equipment om het op te nemen, waardoor beeld en geluid vele malen beter gaan zijn dan wanneer u het met een consumentencamera op zou nemen.
Film ervaar je beter met goed geluid. Met een geluidsman erbij zullen de leerlingen nog beter uit de verf komen.
Als u niet voor deze optie kiest zult u, of een van uw docenten, de regie zelf moeten doen.
Besef dat montage een lastige klus is, zeker als u niet over de juiste software en over ervaring hiermee beschikt.
Denk aan een extra draaidag, ondertiteling, een animatie van uw schoollogo, special effects, visagie, een 2e camera, (bijna) alles is mogelijk, maar tegen een prijs, die afhankelijk is van de aanvraag
0,00 €
Totaalbedrag exclusief btw, inclusief €100 productiekosten. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaande gegevens in en klik op versturen.
Indien u voor meer dan 1 klas een eindfilm wilt afnemen, wordt het bovenstaande bedrag vermenigvuldigd met het aantal klassen.