Heeft u al een musical voorbereid en wilt u dat hier een mooie video van gemaakt wordt die de kinderen thuis aan hun ouders/verzorgers kunnen laten zien en die ze later zelf terug kunnen kijken? Kies dan voor een professionele registratie door BWB producties. Wij kunnen de musical 1x filmen voor €450. Wij kunnen de musical ook meerdere keren filmen, bijvoorbeeld 1x wijd en 1 of 2 keer close, zodat wij hier een levendige edit van kunnen maken zodat het eindresultaat nog leuker is om naar te kijken. Als uw school meerdere klassen heeft, kunnen wij op 1 dag maximaal 3 musicals opnemen. Dit kan eventueel met een extra cameraman als u dan ook meerdere hoeken wilt. Hieronder kunt u de registratie volledig naar wens samenstellen en meteen een offerte aanvragen indien u op versturen klikt. Heeft u meer informatie nodig, kijk dan eerst bij de FAQ. Komt er u alsnog niet uit, neem dan telefonisch contact met ons op via 085 0161715

Niet? Kijk dan bij eindfilm of bij livestream.
Indien u van meer dan 1 musical een registratie wilt maken, wordt het onderstaande bedrag hoger.
Wij beschikken over hoogwaardige professionele equipment om het op te nemen, waardoor beeld en geluid vele malen beter gaan zijn dan wanneer u het met een consumentencamera op zou nemen.
Bij een musical in een toneelsetting is het geluid mooier als wij kunnen inpluggen op het podiummicrofoons. Heeft uw school geen microfoons of niemand die de audio kan mixen? Dan is het handig als u kiest voor een geluidsman van BWB producties.
Denk aan een extra draaidag, ondertiteling, een animatie van uw schoollogo, special effects, visagie, een 2e camera, (bijna) alles is mogelijk, maar tegen een prijs, die afhankelijk is van de aanvraag
0,00 €
Totaalbedrag exclusief btw, inclusief €100 productiekosten. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaande gegevens in en klik op versturen.